Nablus’ta bir İsrail askeri yaralandı

  • 01 Eylül 2016
  • 750 kez görüntülendi.
Nablus’ta bir İsrail askeri yaralandı

Nablus kentinde “Yusuf’un Kabri” bölgesine dün gece baskın düzenleyen Yahudi yerleşimcileri korumak için bölgede bulunan işgal güçlerine ateş açıldığı ve bir işgal askerinin orta derecede yaralandığı ifade edildi.

İşgal ordusunun işgal rejimi medyasında yayınlanan bildirisine göre, Nablus kentinin doğusundaki Yusuf’un Kabri bölgesinde işgal güçlerine açılan ateş sonucu bir işgal askeri yaralandı.

Yediot Ahronot gazetesi, saldırı sırasında işgal askerlerinin Yusuf’un Kabri bölgesine giren Yahudi yerleşimcileri korumakta olduklarını yazdı.

Haberde, işgal askerlerine ateş açıldığı, taş ve molotof kokteyli atıldığı, yaralanan işgal askerinin yarasının orta derecede olduğu ifade edildi.

Bu arada, Yahudilerce kutsal kabul edilen Yusuf’un Kabri bölgesine yüzlerce Yahudi yerleşimcinin işgal güçleri himayesinde ayin yapmak için baskın düzenlediği ve baskın sırasında işgalcilerle Filistinliler arasında son ayların en şiddetli çatışmasının yaşandığı bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine konuşan görgü tanıkları, Siyonist yerleşimcilerin işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında 27 otobüs ve araçla bölgeye geldiklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.