Nablus’ta Güvenlik Güçleriyle Filistinli Vatandaşlar Çatıştı: 5 Yaralı

  • 27 Haziran 2016
  • 741 kez görüntülendi.
Nablus’ta Güvenlik Güçleriyle Filistinli Vatandaşlar Çatıştı: 5 Yaralı

Batı Yaka’nın kuzeyindeki Nablus kentinde bu sabah (27 Haziran Pazartesi) vatandaşlar ve Filistin Yönetimi güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada beş kişinin yaralandığı ifade edildi.

Hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Rafidya Hastanesi’ne getirilen beş yaralıdan üçü sivil ve ikisi güvenlik görevlisi.

Hastane kaynakları, güvenlik görevlilerinden birinin göğsünden bıçakla yaralandığını ve durumunun ağır olduğunu söyledi. Diğer yaralıların ise tedavilerinin yapılıp taburcu edildikleri ifade edildi.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Şehitler Meydanı’ndaki seyyar satıcıların güvenlik güçlerince önceki gün kaldırılan tablalarını yeniden yerlerine koymak istemesi üzerine çatışma çıktı.

Güvenlik güçlerinin Şehitler Meydanı’nda yoğun güvenlik önlemleri aldığı, göz yaşartıcı bomba attığı ve ateş açtığı, yüzlerce kişinin güvenlik görevlilerini taş yağmuruna tuttuğu bildirildi.

Bu arada, silahlı kişilerin Asker Kampı’nda Filistin Yönetimi güvenlik birimlerine ait sağlık merkezine ateş açtığı belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.