Nasır Ebu Şerif: Şii ve Sünni arasında vahdet, İslam’ın gerçek hattıdır

  • 13 Nisan 2018
  • 1.071 kez görüntülendi.
Nasır Ebu Şerif: Şii ve Sünni arasında vahdet, İslam’ın gerçek hattıdır

Filistin İslami Cihad Hareketi’nin İran temsilcisi Nasır Ebu Şerif, müslümanların vahdetinin devamı için Mescidi Aksa ve Kudüs’ün savunulmasının zaruri olduğunu söyledi.

Nasır Ebu Şerif, İran’ın doğusunda yer alan Güney Horasan eyaletinin merkezi Bircend kentinde düzenlenen ‘Rahmet Resulü’ adlı seminerde yaptığı konuşmada, müslümanların başta Amerika ve İsrail olmak üzere kafirlere karşı birlik içinde olmalarının İslami bir görev olduğunu söyledi.

Siyonistlerin müslümanların birinci düşmanı olduğunu belirten Ebu Şerif, siyonist İsrail rejiminin dünyada fesadın yayılmasının simgesi olduğunu söyledi.

İslami Cihad Hareketi üyelerinin İran İslam inkılabı rehberiyle görüşmelerine de temas eden Ebu Şerif, sözkonusu görüşmede İslam inkılabı rehberinin, Filistin’i savunmanın İslam’ı savunmanın bir sembolü olarak nitelediğini söyledi.

Arap rejimlerinin çoğunun siyonist rejim İsrail’le gizli ilişkilerinin olduğunu belirten Filistinli şahsiyet, bu rejimle ilişkide olmayan tek ülkenin İran İslam Cumhuriyeti olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.