Nebil Kavuk: Tekfirciler İsrail Hariç Bölgenin Tüm Ülkeleri İçin Tehlikeliler…

  • 01 Aralık 2014
  • 789 kez görüntülendi.
Nebil Kavuk: Tekfirciler İsrail Hariç Bölgenin Tüm Ülkeleri İçin Tehlikeliler…

Lübnan Hizbullah hareketi yürütme konseyi başkan vekili Şeyh Nebil Kavuk, bugün tekfircilerin, siyonist rejimi İsrail hariç, bölgenin bütün ülkeleri, milletleri ve orduları için tehlikeli olduğunu söyledi.

Nebil Kavuk, dün Lübnan’ın güneyinde yer alan Hedasa’da düzenlenen bir törende yaptığı konuşmada; tekfircilerin siyonist İsrail dışındaki bütün Arap ülkelerinin ordularını tehdit ettiğini söyledi.

Tekfirci teröristlerin bugün Lübnan, Suriye, Irak, Yemen, Mısır, Cezayir, Tunus, Libya ve Somali ordularıyla savaş halinde olduğunu belirten Şeyh Nebil Kavuk, ”Ama sözkonusu tekfirci teröristler terör rejimi İsrail ile savaşmaya kesinlikle hazır değiller” dedi.

Şeyh Nebil Kavuk, tekfircilerin tehlikesinin önüne geçilmesi amacıyla Lübnan hükümetinin özel stratejisine de değinerek, bu doğrultuda tekfircilere karşı milli birlik ve beraberliğin zaruri olduğunu, ”ordu, halk ve direniş” üçlüsünün terör rejimi İsrail ile tekfircilerin her türlü muhtemel senaryolarına karşı koyacak işbirliği ve organize içinde olduğunu söyledi.

Hizbullah yetkilisi, bölgede yaşanan gelişmelerin Sünni ve Şiiler arsında bir çatışma olmadığını aksine bölgedeki bütün milletlerin halihazırda tekfirci teröristlerle çatışma içinde olduğunu gösterdiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.