Nuceba Hareketi: Müttefikleri Suriye’yi Yalnız Bırakmayacak

  • 15 Nisan 2018
  • 989 kez görüntülendi.
Nuceba Hareketi: Müttefikleri Suriye’yi Yalnız Bırakmayacak

Irak Nuceba Hareketi Sözcüsü; Suudi Arabistan’ın parası ve Siyonistlerin tahrikinin Suriye egemenliğine karşı düzenlenen saldırının temelini teşkil ettiğini belirterek, ABD’nin Suriye’nin ekonomik kaynaklarını ele geçirmeye çalıştığını duyurdu.

Nuceba Hareketi Sözcüsü Haşim Musevi yaptığı açıklamada; ABD, İngiltere ve Fransa’nın Suriye topraklarına saldırısına işaretle; ABD yönetimi ve müttefiklerinin aptallığının çatışma ve mücadele planını değiştirdiğini ve onların bu saldırganlığın sonuçlarından sorumlu olduğunu belirtti.

Musevi; ABD ve müttefikleri karşısında Suriye’nin müttefiklerinin desteğine vurgu yaparak, Suriye’nin müttefiklerinin Şam’ın ABD ve tekfirci müttefiklerince yutulmasına müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

Nuceba Sözcüsü; ABD’nin Duma ve Rakka’daki senaryosunun yandığını ve oyunun ortaya çıktığına temasla, bu senaryonun Han Şeyhun’daki sahte oyunla hiçbir farkının olmadığını vurguladı.

ABD’nin Suriye’de istikrar istemediği ve bu ülkeyi ve kaynaklarını işgal etmeye çalıştığına dikkat çeken Haşimi; Arap ve Müslüman olduğunu savunan herkesten Suriye’ye karşı üçlü terör saldırısına karşı sarih ve net tutum takınmalarını istedi.

Haşimi ayrıca; Suudi parası ve Siyonistlerin tahrikinin Suriye egemenliği ve direniş cephesine yönelik saldırının esasını oluşturduğunu vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.