Nuceba Hareketi: Siyonist İsrail Karşısında Hizbullah İle İşbirliğimizi İlan Ediyoruz

  • 07 Ağustos 2017
  • 1.129 kez görüntülendi.
Nuceba Hareketi: Siyonist İsrail Karşısında Hizbullah İle İşbirliğimizi İlan Ediyoruz

Irak İslami Direniş Hareketi Nuceba, yayımladığı bildiride Hizbullah’ın Arsal tepelerindeki başarılı operasyonunu tebrik ederek; “Büyük bir cesaret ortaya konularak elde edilen bu zafer Hizbullah mücahitlerine izzet, şeref ve keramet kazandırmıştır” ifadelerini kullandı.

Irak ve Suriye’de el Nusra ve IŞİD gibi şer üçgenlerine karşı ortak bir mücadele verdiklerine işaret eden Nuceba hareketi; “Bizler Siyonist işgalci rejime karşı her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu ilan ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Irak İslami Direniş Hareketi Nüceba’nın yayımladığı bildirinin tam metni:

Allah’ın adıyla

Seyyid Mücahit; Hasan Nasrallah

Lübnan Hizbullah Hareketinin Sayın Genel Sekreteri

Hizbullah’ın teröristler karşısında elde ettiği zafer ve habis Amerika’nın bölgedeki şeytani planlarının engellenmesi, Arsal tepeleri ile birlikte diğer bölgeleri terörist işgalinden kurtararak Lübnanlı esirleri el Nusra terör örgütünün elinden kurtardığınız için sizi, komutanlarınızı ve Lübnan milletini tebrik ederim.

Büyük bir cesaret ortaya konularak elde edilen bu zafer Hizbullah mücahitlerine izzet, şeref ve keramet kazandırmıştır.

Düşmana bir kez daha yenilgiyi tattırarak onları geri çekilmeye zorladınız. Dünya emperyalizmine karşı İslami direnişin gösterdiği mücadele ve Nuceba esirlerini teröristlerin elinden kurtararak “artık yenilme zamanı bitmiştir” sözünüzü bir kez daha doğruladınız.

Bu tarihi zafer göstermektedir ki geleceğimiz, kaderimiz ve verdiğimiz savaşlar birdir ve IŞİD, el Nusra gibi şer güçlere karşı Irak ve Suriye’de ortak mücadele vermekteyiz.

Bizim savaşımız hak-batıl, iman-küfür savaşıdır ve insani, dini ve ahlaki her açıdan bu mücadeleyi vermek gerekmektedir.

Verdiğimiz bu izzetli mücadele ve direniş yolundan bizleri düşmanın çokluğu, teknolojik üstünlüğü ve yalanları asla geri döndüremez.

Biz işgalci Siyonist rejim karısında her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu ilan ediyoruz ve sizin de söylediğiniz gibi asla kendi esirlerimizi unutmayacağız.

İslami Direniş Hareketi Nuceba

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.