Nuceba: İslam Dünyası, Şeyh İsa Kasım İçin Sessiz Kalmayacak

  • 02 Aralık 2017
  • 1.040 kez görüntülendi.
Nuceba: İslam Dünyası, Şeyh İsa Kasım İçin Sessiz Kalmayacak

Nuceba Hareketi Genel Sekreteri; Al-i Halife rejiminin Ayetullah İsa Kasım’ın sağlık durumunun kötüleşmesinden sorumlu olduğunu belirtti.

Şeyh Ekrem Kabi; Bahreyn’deki son olaylara gösterdiği tepki, Ayetullah İsa Kasım’ın hastalığının derinleşmesine sebebiyet veren Al-i Halife rejiminin İslam ve insan hakları kurallarını çiğnediğini ifade ederek, İslam dünyasının Şeyh İsa Kasım’ın sağlığının tehlikeye düşmesi karşısında sessiz kalmayacağını vurguladı.

İslami Direniş Hareketi Nuceba Genel Sekreteri Şeyh Ekrem Kabi bu bağlamda yaptığı açıklamada; Bahreyn rejiminin Bahreynli Şiilerin Lideri Ayetullah İsa Kasım’a karşı yaptığı hasmane girişimlerini kınadı.

Kabi; bugün Ayetulah Şeyh İsa Kasım dünyada, Muhammed (sav) ve Ehl-i Beyti (as)ın sahasının temsilci olduğunu ve cahil Araplarca bu konuma saygısızlık yapılmasına müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Nuceba Genel Sekreteri ayrıca; Ayetullah Kasım’ın Vahabi Al-i Suud ve Al-i Halife rejim tarafından zalimce kuşatma altına alınıp, hastalanmasının tüm insan hakları ve İslam kuralları ve değerlerinin açık ihlali sayıldığını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.