Pakistan’da 3 Günlük Yas İlan Edildi.

  • 10 Ocak 2015
  • 818 kez görüntülendi.
Pakistan’da 3 Günlük Yas İlan Edildi.

 

      Pakistan’ın siyasi ve dini grupları Revalpindi şehrinde Şiilere ait dini mekana yönelik düzenlenen terörist saldırıyı sert bir şekilde kınayarak 3 günlük yas ilan ettiler.

      Pakistan’nın Revalpindi şehrinde Şii müslümanlara ait bir dini mekana yönelik gerçekleşen terör saldırısı sunucu ilk bilgilere göre, 8 kişi şehid olmuş, 16 kişi de yaralanmıştı. Şehrin kalabalık bölgelerinden İmabargah’ta meydana gelen kanlı saldırı sonucu ilk belirlemelere göre, en az 8 kişinin şehid olduğu 16 kişinin yaralandığı kaydedildi.

     Alınan bilgilere göre bu konuda bir açıklamada bulunan Pakistan Vahdeti Müslimin meclisi genel sekreteri Abbas Caferi, bu terör saldırısını sert bir şekilde kınayarak, bu olayların hükümetin terörle mücadele konusunda ciddiyetsizliğinden kaynaklandığını bildirdi.

Caferi Pakistan hükümetinin Revalpinde olayları karşısında da Kuzey Veziristan bölgesinde izlediği siyasetleri takip etmesi gerektiğini söyledi.

    Bölgede kutlu doğum haftası şenliklerinin yaşandığı sırada patlamanın gerçekleştiği belirtiliyor. Saldırıyı henüz üstlenen olmazken ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.