Pakistan’da otobüse silahlı saldırı: 43 ölü

  • 14 Mayıs 2015
  • 994 kez görüntülendi.
Pakistan’da otobüse silahlı saldırı: 43 ölü

Pakistan’ın Karaçi kentinde motosikletli saldırganların bir otobüse rasgele ateş açması sonucunda 16’sı kadın ve çocuk olmak üzere 43 kişi hayatını kaybetti. İran Dışişleri Bakanlığı bu saldırıyı kınadı.
Pakistan Karaçi’de kimliği belirsiz 6 kişinin bir otobüse düzenlediği silahlı saldırı sonucunda 43 kişi hayatını kaybetti. Birkaç kişinin de yaralı olduğu saldırıda, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.
Pakistan basını saldırının, motosikletlerle otobüse yaklaşan kimliği belirsiz 6 kişi tarafından, 9 milimetrelik tabancalar ve kalaşnikoflar kullanılarak, Dow Tıp Merkezi yakınlarında bulunan Safora Chowrangi bölgesinde gerçekleştirildiğini kaydetti.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Merziye Efham, Karaçi’deki terör saldırısını kınarken, Pakistan hükümeti, halkı ve yakınlarını kaybeden ailelerin acılarını paylaştı.
Efham, radikalizm ve terörizmin insanlık ve İslam dışı bir girişim olarak niteledi, hangi hedef ve şekille olursa olsun masum insanların öldürülmesinin hiçbir izahatı olmadığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.