PEJAK, siyonist rejim ve Amerika’dan yardım talep etti

  • 28 Mart 2017
  • 1.253 kez görüntülendi.
PEJAK, siyonist rejim ve Amerika’dan yardım talep etti

İslam inkılabı karşıtı PEJAK terör grubu Tel Aviv ve Beyaz Saray’dan yardım talebinde bulunarak, “İran İslam cumhuriyetine karşı direnen her kese destek vermeye hazır olduklarını” bildirdi.

PEJAK terör örgütü elebaşlarından “Siyamend Moini” siyonist basından Jaruselam Post gazetesinde verdiği demeçte, siyonist İsrail’in İran’a karşı mücadelede PEJAK’a destek vermesi gerektiğini söyledi.

Terörist elebaşı, Şiilik ve İran’ın bölgedeki varlığını, bu grubun İran ile başlıca sorunu olduğunu, İranlı Kürtlerin haklarının çiğnendiğini iddia etti.

PEJAK’ın siyonistlerle dayanışma içinde olduğunu belirten terörist elebaşı, her iki tarafın ortak çıkarlara sahip olduğuna işaretle, “stratejik açında özgür bir Kürdistan’ın bölgede İsrail’in güçlü müttefiki olacağını” iddia etti.

Bilindiği gibi siyonist rejim ve İngiltere, İran İslam cumhuriyetine karşı hedeflerini gerçekleştirmek amacı ile her zaman Pejak, münafıklar ve inkılap karşıtı teröristleri kullanmıştır.

Batılı insan hakları kurumları da İran’a baskı uygulamak için yayınladığı raporlarda PEJAK, münafıklar gibi teröristlerin iddialarına yer vermiştir./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.