Peygamber Savunucusunun Kafa Kesip, Katliam Yapması Doğru mu?

  • 10 Ocak 2015
  • 1.125 kez görüntülendi.
Peygamber Savunucusunun Kafa Kesip, Katliam Yapması Doğru mu?

Lübnan İslami Direniş Hareketi Hizbullah’ın Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Peygamber efendimiz ile Hz. İmam Cafer Sadık’ın veladetleri ve Beyrut’ta vahdet haftası münasebetiyle  bir konuşma yaptı.

Seyyid Nasrullah, Konuşmasına tekfirci teröristlerin Peygamber’e (sav) karikatür çizenler ve ona utanç verici hakaretlerde bulunanlardan daha fazla zarar verdiğini belirterek bir Peygamber savunucusunun kafa kesip katliamlar yapması caiz midir? sorusunu yöneltti.

Tekfircilerin girişimlerinin  Allah resulüne, Kuranı Kerime ve İslam ümmetine çok büyük zarar verdiğini belirten Nasrullah, Müslümanlar arasında tekfirci teröristlere karşı kesinlikle birliğin sağlanması gerektiğini vurgulayarak mücadele çağrısı yaptı. Tekfirci teröristlerin tüm bölge milletleri için tehdit olduğunu söyleyen Nasrullah, bölge halkları ve hükümetlerine teröristler karşısında İslam’ı savunma çağrısı yaptı. Hizbullah’ın tekfircilere karşı savaşının devam edeceğini belirten Nasrullah, “siyonist rejimi nasıl tüm Lübnanlılar olarak yendiysek tekfirci teröristleri de tüm Lübnanlılar olarak yeneceğiz” dedi. Nasrullah Lübnan’da el-Müstakbel hareketi ile diyalog çabasında ciddi ilerleme sağlandığını açıklarken, görüşmelerden olumlu sonuçların çıkmasının işaretleri olduğunu söyledi.

Nasrullah konuşmasının devamında Bahreyn’de yaşananlara dikkat çekti.

Bahreyn’deki halkın hiç bir zaman silaha sarılmadığını vurgulayan Nasrullah, barışçıl eylemlerle haklarını talep  eden halk’a demokrasiden bahseden herkesin hak vermesi gerektiğini belirtti. Değil Bahreyn en güvenli ülkeye bile silahın sokulmasının kolay olduğunu belirten Nasrullah, “ancak Bahreyn halkı, alimleri ve liderleri ısrarla barışçıl eylemlerine devam ediyor” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. ihsan dedi ki:

    Muhterem Editör Kardeşim, KLİPlerinizi büyük bir beğeni ile izliyorum. Bazı kliplerin bitiminde YOU TUBEden alındığı için münasip olmayan kliplerin de reklamı var. Tıklandığında görüntülenen bu klipler sizleri de rahatsız edecektir. Sanırım gözden kaçan teknik bir sorun…
    Ehl-i Beyt adına / davasına inancımızın bir gereği olarak yaptığımız bundan sonra da yapacağımız ricaları/temennileri hüsnü niyetle yaptığımıza Allah (cc) şahittir. Aynı niyetle hüsnü kabül görülüceğine de inancım tamdır.

    1. ehlibeythaber dedi ki:

      Değerli takipçimiz öncelikle dikkatiniz ve uyarınız için Allah (cc) razı olsun. Uyarınız belirttiğiniz gibi gözden kaçan bir sorun olup, dikkate alınarak düzeltilmiştir.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.