Propaganda ve medya İran’ın emperyalizmle asıl savaş cephesidir

  • 03 Temmuz 2017
  • 1.239 kez görüntülendi.
Propaganda ve medya İran’ın emperyalizmle asıl savaş cephesidir

İran devrim muhafızları ordusu kültür işleri yardımcısı tuğgeneral Muhammed Rıza Nakdi, bugün İran İslam Cumhuriyetinin emperyalizmle asıl savaş cephesinin ‘propaganda ve medya’ olduğunu söyledi.

Tuğgeneral Muhammed Rıza Nakdi,  dün Meşhed’de İslam ülkeleri radyo ve televizyonları birliği 9. oturumu kulisinde yaptığı açıklamada, ”batılı ülkelerin medya kuruluşlarının rolünün  ancak birlik ve ortak hareket edilmesi halinde etkisiz hale getirileceğini” söyledi.

Tuğgeneral Nakdi, bütün İslam ülkelerinin yanyana olması ve Amerika ve siyonist İsrail rejiminin tefrikalarına karşı ortak hareket etmesi ve İslami vahdet içinde olması gerektiğini söyledi.

Dünya emperyalizminin  medya kuruluşlarındaki ‘uzlaşı’ adıyla yürüttüğü algı operasyonuna da değinen Nakdi, bu durum karşısında  direniş hareketinin tercih edilmesi gerektiğini söyledi.

Tuğgeneral Nakdi  ayrıca bugün İslam ülkelerinin vahdet konusunda  genel olarak ortak görüşe sahip olduğunu ve müslümanların fikirlerinin çoğu meselelerde birbirine çok yakın olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.