Ramallah’ın Batısında Düzenlenen Saldırıda Beş Filistinli Yaralandı

  • 13 Aralık 2015
  • 803 kez görüntülendi.
Ramallah’ın Batısında Düzenlenen Saldırıda Beş Filistinli Yaralandı

Filistin’in Batı Yaka bölgesinde yer alan Ramallah şehrinin El-Canibiyye köyü civarında siyonist işgal güçleri tarafından bugün (13 Aralık Pazar) sabah saatlerinden itibaren askerî faaliyetler yürütüldüğü haber verildi.

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre işgal güçleri yürüttükleri askerî faaliyetler esnasında Yezin Eymen Mazlum ve Yusuf Muhammed İbrahim Şebayih isimli gençleri tutukladılar. Daha sonra bu gençleri serbest bıraktıkları ancak serbest bırakmadan önce kendilerine çirkin şekilde saldırdıkları ve aşağılayıcı uygulamalarda bulundukları ifade edildi.

Sabah saatlerinden bu yana askerî faaliyetler yürüten işgal güçlerinin Filistinlilerin evlerine doğru yoğun bir şekilde gaz sıktıkları ve bu gazların ikisi çocuk biri de 80 yaşın üstünde bir ihtiyar olan üç kişinin boğulma riski yaşamalarına sebep olduğu ifade edildi. İsimleri geçen iki gencin de bu ihtiyarın torunları oldukları ve dedelerine yardım etmek amacıyla evlerine girmeye çalıştıkları esnada gözaltına alındıkları haber verildi. Gözaltına alındıktan sonra şiddetli bir şekilde dövülmeleri ve aşağılayıcı uygulamaya maruz kalmaları sebebiyle iki genç de sağlık merkezine götürüldü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.