Rehberlik Fakihler Meclisi Başkan Vekili, Şeyh İsa Kasım ile Telefon Konuşması Gerçekleştirdi

  • 26 Haziran 2016
  • 721 kez görüntülendi.
Rehberlik Fakihler Meclisi Başkan Vekili, Şeyh İsa Kasım ile Telefon Konuşması Gerçekleştirdi

Rehberlik Fakihler Meclisi Başkan Vekilinin, Bahreynli Ş Müslümanların lideri Şeyh İsa Kasım ile telefon konuşması gerçekleştirdiği bildirildi.

İSNA Haber ajansının bildirdiğine göre Rehberlik Fakihler Meclisi Başkan Vekili Ayetullah Seyyid Mahmud Haşimi Şahrodi, Bahreynli  Müslümanların lideri Şeyh İsa Kasım ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, Şeyh İsa Kasım’ın sahip olduğu İslami ve Toplumsal konumdan dolayı kıvanç duyduğunu bildirerek, Şey İsa Kasım’ın büyük bir Şii din alimi simgesi olduğunu, ömrünü İslam ümmetinin birlik ve vahdeti uğruna harcadığını, bu hususta önemli rol ifa ettiğini ve bunun müslüanlar için iftihar olunacak bir mesele olduğunu bildirdi.

Şeyh İsa Kasım’a yönelik yapılan zulmü kınayan Ayetullah Şahrodi, bu büyük Bahreynli din aliminin savunulması için gerekli olan her girişimin yapılması zaruretini hatırlattı.

Şeyh İsa Kasım da bu telefon görüşmesinde, kendisinin müslümanların sadece hayrını istediğini, Bahreyn’in, İslam dünyasının güvenliğinin ve müslümanların vahdetinin korunması hususunda çok duyarlı olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.