Rızai: Savunma bilimini elde etmek Ä°ran’ın en büyük kazanımıdır

  • 20 Åžubat 2017
  • 1.078 kez görüntülendi.
Rızai: Savunma bilimini elde etmek Ä°ran’ın en büyük kazanımıdır

Ä°ran Ä°slam Cumhuriyeti Nizamının Maslahatını TeÅŸhis Kurulu Sekreteri, savunma alanlarında gerekli bilgi ve kudretin elde edilmesinin Ä°ran’ın en büyük kazanımı olduÄŸunu bildirdi.

Dün Ä°ran’ın merkez eyaletinde yer alan Mahallat ilinde ÅŸehitleri anma programında konuÅŸan İran Ä°slam Cumhuriyeti Nizamının Maslahatını TeÅŸhis Kurulu Sekreteri Muhsin Rızai, Ä°ran’ın savunma siyasetleriyle düşman’ın muhtelif tehditleri karşısında yer almaya muktedir olduÄŸunu bildirdi.

Bugün Ä°ran’ın bölgede Ä°slami direniÅŸ cephesinde önemli bir rol ifa ettiÄŸini ve bunun da Ä°ran Ä°slam Cumhuriyetinin savunma gücün gösterdiÄŸini belirten İran Ä°slam Cumhuriyeti Nizamının Maslahatını TeÅŸhis Kurulu Sekreteri Rızai, IŞİD’in bölgedeki giriÅŸimlerine temasla, Ä°ran’ın savunma gücü ve güvenlik duvarının çok güçlü olduÄŸunu ve ülkenin sınırlarına sızma gücünü gösteremediÄŸini belirtti.

Rızai, İran halkı ve yetkililerinin gayret ve iradesi sonucu İran füzelerinin menzil alanı şu anda 2 bin km.ye ulaştığını belirtti.

Ä°ran’ın füze alanındaki baÅŸarısı baÅŸta Amerika olmak üzere Ä°slam düşmanlarını sinirlendirmiÅŸtir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.