Şam: Önceliğimiz Terörün Kökünü Kazımak!

  • 27 Ekim 2015
  • 849 kez görüntülendi.
Şam: Önceliğimiz Terörün Kökünü Kazımak!

Suriye Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Şam’ın birinci önceliğinin terörizmin kökünü tamamen kazımak olduğu bildirildi.
Suriye Cumhurbaşkanlığı bugün yaptığı açıklamada, Şam yönetiminin ulusal birliği koruyan ve Suriye halkının onayladığı her türlü siyasi çözümü olumlu karşıladığını belirterek, hiçbir planın Suriye’de terörizm yok olmadan, gerçekleşmemesi gerektiğini kaydetti.
Suriye Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamanın devamında, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esat’ın Pazar günü Rus heyeti ile yaptığı görüşme sırasında, genel ve devlet başkanlığı seçimlerini düzenlemek için hazır olduğuna dair yayınlanan haberlere de izahat getirildi. Yapılan açıklamada, terörizm yok edilmeden, ülkenin genelinde güvenlik ve istikrar yeniden sağlanmadan, hiçbir plan veya projenin yürürlüğe girmemesi veya başarısının garanti edilmemesi gerektiği belirtildi.
Rus parlamenter heyeti Pazar günü Suriye Devlet Başkanı Beşar Esat ile bir araya geldikten sonra yaptığı açıklamada, Esat’ın önceliğinin terörizmle mücadele ve yok edilmesi, ardından parlamento ve başkanlık seçimlerinin düzenlenmesi olduğunu açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.