Şam’ın güneyindeki terörist hedefler bombalandı

  • 21 Nisan 2018
  • 1.029 kez görüntülendi.
Şam’ın güneyindeki terörist hedefler bombalandı

Suriye savaş uçakları ve topçu birlikleri bugün Şam’ın güneyindeki terör örgütü IŞİD ve Tahrirüş-Şam teröristlerinin toplanma noktaları ve mevzilerini hedef aldı.

Başkent Şam ve kırsalının tamamını terörden kurtarma amaçlı operasyonlarını sürdüren Suriye ordu birlikleri bugün Batı Guta’da dış güçlere hizmet eden teröristlere büyük can ve askeri kayıplara uğratmaya devam etti.

Askeri bir kaynak ordu birliklerinin bugün sabah saatlerinde Şam’ın güney kırsalında Hacer-el- Esved Bölgesinde teröristlerin cephane depoları, karargah ve destek hatlarını nitelikli operasyonlarla hedef alarak büyük zayiat verdiğini belirtti.

Kaynak Batı Guta’nın tamamının terörden kurtarılmasına dek operasyonların aralıksız ve amansız bir şekilde devam ettiğinin altını çizdi.

Şam’ın güneyinde bulunan ve tüm silahlarını teslim etmeyi reddeden teröristlerin orta ve ağır silahlarını teslim etmeleri ardından aileleriyle birlikte başka bölgelere aktarılmaları konusunda dün uzlaşma sağlanmıştı. Fakat ordu birlikleri teröristlerin anlaşmaların tüm bentlerini eksiksiz bir şekilde tamamlamalarına dek operasyonlarını sürdüreceğini kaydetmişti.

Bu arada, Irak Ortak Harekat Komutanlığı Sözcüsü Yahya Resul yaptığı açıklamada, Irak savaş uçaklarının Suriye topraklarındaki IŞİD mevzilerini vurmaya devam edeceğini belirtti.

Irak Başbakanı’nın talimatı ile Irak savaş uçakları perşembe günü Suriye topraklarındaki IŞİD mevzilerini bombaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.