Sanders: Trump yalancının biridir

  • 29 Aralık 2018
  • 1.611 kez görüntülendi.
Sanders: Trump yalancının biridir

ABD’de Vermont Senatörü Bernie Sanders, dün yaptığı açıklamada, Amerikan başkanı Trump’ı yalan söylemekle suçlarken, onun için ‘kendini beğenen kibirli ve zorba’ dedi.

Muhabirimizin bildirdiğine göre, Sanders, Amerikan halkının kibirli ve yalancı bir cumhurbaşkanından yorulduğunu belirterek, Amerikan halkının, kendilerinin birlik ve beraberliğini isteyen bir kişinin  cumhurbaşkanlığını istediğini yoksa Trump gibi Amerikan toplumunda tefrikalar çıkaran birisini istemediğini söyledi.

Sanders, Amerikan halkının halkın bütün kesimlerinin çıkarını istediğini yoksa şimdiki gibi yalnızca sermaye çevrelerinin çıkarlarını istemediğini belirterek Trump’ın siyasetlerini eleştirdi.

Sanrders, Amerika’da Trump yönetiminin toplumda ayrımcılığın her geçen gün artmasına neden olan siyasetlerini eleştirirken, fakirlerle zenginler arasında çatlağın Trump döneminde anormal şekilde arttığını söyledi.

Vermont eyaleti senatörü, Amerika’da milyonlarca insanın sağlık, mesken, ilaç ve eğitim gibi giderlerini ödeyemediğini söylerken Amerika’da evsizler ve işsizlerin sayısının her geçen gün artması Amerikan toplumunda kaygıların daha da artmasına neden oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.