Şehid Hemedani, Suriye’de Siyonizm’in hedeflerine ulaşmasını engelledi

  • 10 Ekim 2015
  • 870 kez görüntülendi.
Şehid Hemedani, Suriye’de Siyonizm’in hedeflerine ulaşmasını engelledi

İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun Muhammed Resulullah 27. Taburu eski komutanlarından Kevseri “Tuğgeneral Hemdani, Suriye Ordusu, Halk Cephesi ve Hizbullah’ı koordine ederek Suriye’nın devrilmesini engelledi” dedi.

Devrim Muhafızları eski komutanlarından İsmail Kevseri yaptığı açıklamada Tuğgeneral Hemedani’nin kendi asıl arzusuna ulaştığını belirterek şehidin hayatını İslam ve İnkılap yolunda ve Kutsal Savunma için adadığını dile getirdi.

Tuğgeneral Hemedani’nin Suriye’de ilk günlerden beri bulunduğunu ve tecrübelerini Direniş Ekseni’ne aktararak orada Besiç Kurumu’nun temeli attığına işaret eden Kevseri “Şehidin önerisiyle Suriye’de Direniş Ekseni oluşarak Suriye Ordusu ve halk güçleri arasında işbirliği zemini ortaya çıktı” diye vurguladı.

Tuğgeneral Hemedani’nin Suriye Ordusu, halk güçleri ve Lübnan’ın Hizbullah Örgütü arasında koordinasyon kurarak Suriye’nin devrilmesini önlediğini belirten Kevseri “Şehidimiz istikbar ve Siyonizm’in hedeflerine ulaşmalarını engelledi” diye açıkaldı.

Tuğgeneral Hemedani’nin bir buçuk yıldır Suriye’den İran’a döndüğünü aktaran Devrim Muhafızları eski komutanlarından Kevseri “Bizim bu şehit tecrübelerini aktarmak için yeniden Suriye’ye dönerek Halep’te şehit düştü” açıklamasında bulundu.

Kevseri ayrıca Tuğgeneral Hemedani’nin kendi dirayeti ile Suriye’de Direniş Cephesi’ni çok düzene soktuğunu vurgulayarak şehidin bu cehpeyi istikbar ve Siyonizm karşısında tam şekilde donattığının altını çizdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.