Şehit Cihad En-Neccar’ın Ailesi Büyük Bir Sabır ve Metanet Örneği Gösterdi ​

  • 01 Nisan 2018
  • 1.803 kez görüntülendi.
Şehit Cihad En-Neccar’ın Ailesi Büyük Bir Sabır ve Metanet Örneği Gösterdi ​

İşgal güçlerinin Cuma günü Gazze Şeridi sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü’ne katılan göstericilere ateş açması sonucu şehit olan Cihad En-Neccar’ın ailesi oğullarının şehadetini büyük bir sabır ve metanetle karşıladı.

Filistin tv muhabirinin görüştüğü şehidin eşi, annesi ve kızının yüzünden üzüntüyle birlikte Cihad En-Neccar’ın Filistin’in özgürlüğü yolunda şehit olmasından gurur duydukları okunuyordu.

Şehit Cihad En-Neccar’ın eşi, Büyük Dönüş Yürüyüşü’ne kocasıyla birlikte çıktıklarını belirterek, “Allah’a hamdolsun. Onu bize Allah vermişti ve yine onu Allah bizden aldı” dedi.

Şehit En-Neccar’ın annesi ise oğlunun şehadetiyle gurur duyduğunu ifade ederek, şehadet haberini sevinçle karşıladığını söyledi.

Oğlunun şehit olduğunu gördüğü için Allah’a hamd eden Cihad En-Neccar’ın annesi, oğlunun kendisini her gün ziyaret ettiğini söyledi.

Filistin tv Muhabirine konuşurken sürekli “Elhamdulillah” diyen En-Neccar’ın annesi, Allah’tan şehitlerin annelerine sabır ve yaralılara acil şifalar vermesini diledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.