Şehit Süleymani’nin kızı Hizbullah genel sekreteri Seyyid Nasrullah’la görüştü

  • 28 Ocak 2020
  • 1.090 kez görüntülendi.
Şehit Süleymani’nin kızı Hizbullah genel sekreteri Seyyid Nasrullah’la görüştü

İran devrim muhafızları ordusu Kudüs gücü komutanı şehit Kasım Süleymani’nin kızı Zeyneb Süleymani, Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah ile görüştü.

Lübnan el’Menar kanalına göre, Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri sözkonusu görüşmede, şehit Süleymani hakkında açıklamada bulunurken, ‘Allah’u teala bu seçkin kişiyi cihad ve şehadetiyle şereflendirdi ve onun hayatı en güzel şekilde son buldu’ dedi.

Geçen perşembe günü Lübnan Hizbullah hareketi ‘kadın kolları’ ve Lübnan Kültür Encümeni’nin Beyrut’un güneyinde Şehit Süleymani’yi anmak için düzenlediği etkinliğe katılan Zeyneb Süleymani,İslam düşmanlarının gençlerin cesaretlenmesini istemediklerini ama onların asla bu şom arzularına kavuşamayacaklarını söyledi.

3 ocak tarihinde Irak hükümetinin resmi daveti üzerine Irak’a giden general Kasım Süleymani, Bağdat havalimanı yakınlarında Amerikan terör güçlerinin hava saldırısında  Irak Haşdi Şabi kurumu başkan yardımcısı el’Mühendis ve beraberindekilerle şehit olmuştu.

Amerikan savunma bakanlığı Pentagon sözkonusu terör saldırısının bizzat Trump’ın emriyle düzenlendiğini bildirmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.