Şemhani: Direniş Terörizm Cephesini Yenilgiye Uğrattı

  • 17 Şubat 2018
  • 1.035 kez görüntülendi.
Şemhani: Direniş Terörizm Cephesini Yenilgiye Uğrattı

İran Milli Güvenlik Yüksek Konseyi Sekreteri; “Amerika, başka ülkelerin içişlerine karışacağına kendi iç güvenliğini sağlasa daha iyi olur” dedi.

İran Milli Güvenlik Yüksek Konseyi Sekreteri Ali Şemhani; İran terörizmle başı dertte olan ülkelere terörizmle mücadelede destek vererek, Siyonist rejimin güvenliğinin temini ve direniş cephesinin dağıtılması için sulta düzeni tarafından oluşturulmak istenen yeni terörizm cephesini yenilgiye uğrattığını söyledi.

İran Milli Güvenlik Yüksek Konsey Sekreteri Ali Şemhani, dün Amerika ve Siyonist İsrail yetkililerinin İran aleyhindeki son suçlamalarına tepki göstererek; “Suriye ordusu tarafından terör rejimi İsrail’e ait bir savaş uçağının düşürülmesinin, İran’ın zulme ve terörizme karşı mücadelesi ve direniş güçlerinin güçlenmesinden dolayı işgalci İsrail rejiminin içine düştüğü korku ve aynı zamanda İran’a yönelik düşmanlıklarının hangi boyutta olduğunu tekrar gösterdiğini belirtti.”

Şemhani açıklamasında; “Bu zaferlerin, İslam İnkılabı Rehberinin tedbirleri ve akıllı siyasetine borçlu olduğunu vurgulayarak, İslam İnkılabı rehberi Suriye ve Irakta yaşananları doğru bir şekilde teşhis etti ve asıl hedefin İran’ın içinde büyük bir yıkıma neden olacak bir tehdit olduğunu öngörerek, bu tehdidin uzaklaştırılmasını sağladı.” dedi.

İran Milli Güvenlik Yüksek Konsey Sekreteri; Fırsatçıların, halkın ekonomik ve sosyal sorunlarını İslam nizamı aleyhinde siyasi bir ayaklanmaya çevirmeye çalışmalarını düşmanın bir yenilgisi olarak tanımlayıp; bu yıl 22 Behmen yürüyüşlerine katılan bilinçli ve basiretli halk, yabancıların ve inkılap karşıtlarının İran içindeki yatırımlarında ümitsizliğe düşmelerini sağladı.

Ali Şemhani, direniş cephesindeki komutanlar ve askerlerin IŞİD’in Irak ve Suriye’deki işgalciliğine son verdiklerini belirtirken eninde sonunda yapay Siyonist İsrail rejiminin varlığının da sona ereceğini söyledi.

İran Milli Güvenlik Yüksek Konsey Sekreteri, Amerika’da güvenliğin bozulmasının her geçen gün arttığını ve bu doğrultuda Amerika’da öğrencilerin katledilmesi ve saldırılara işaretle; “Amerika,  başka ülkelerin içişlerine karışacağına kendi iç güvenliğini sağlasa daha iyi olur” dedi.

Bilindiği gibi geçen perşembe günü Amerika’nın Florida eyaletinde bir okula düzenlenen silahlı saldırıda 20 kişi ölmüş 50 kişi de yaralanmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.