Şeyh Ali Damuş: Amerika inzivaya sürüklenmekte

  • 23 Aralık 2017
  • 916 kez görüntülendi.
Şeyh Ali Damuş: Amerika inzivaya sürüklenmekte

Lübnan Hizbullahı yürütme konseyi başkan yardımcısı Şeyh Ali Damuş, Amerika’nın uluslararası arenada aldığı yanlış kararlarla inzivaya sürüklenmekte olduğunu ifade etti.

Resa haber ajansının bildirdiğine göre Lübnan Hizbullahı yürütme konseyi başkan yardımcısı Şeyh Ali Damuş, Beyrut Güneyinde düzenlenen Cuma namazı hutbelerinde, Amerika’nın Kudüs karşıtı kararının İslam ve Hristiyanlığın kutsallıklarına hakaret niteleyerek, dünya ülkelerinin Amerika’nın söz konusu kararına karşı muhalefet ettiği ve böylece Amerika’nın yalnız kaldığını söyledi.

Dünyanın birçok ülkesinin Amerika’nın söz konusu kararına BM genel kurulunda muhalefet ettiğini kaydeden Damuş, “Amerika ve Siyonist rejim bir kez daha hezimete uğradı ve bu iki rejim yakın gelecekte Filistin halkına karşı işlediği cinayetlerinden dolayı yargılanacaktır.”diye kaydetti.

Hizbullah yetkilisi açıklamasını şöyle sürdürdü: dünya kamuoyu Amerika’nın gerçek yüzünü ve bu ülkenin terörizm hamisi olduğu gerçeğini bilmesi gerekiyor.

Damuş açıklamasının devamında dünya ülkeleri özellikle Arap ve Müslüman ülkelerden Siyonist rejimin işgalciliğine karşı Filistin halkının yanında yer almasını talep etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.