Şeyh Ali Selman, Devrimci Bahreyn Halkına Yönelik Bir Bildiri Yayımladı…

  • 14 Şubat 2015
  • 765 kez görüntülendi.
Şeyh Ali Selman, Devrimci Bahreyn Halkına Yönelik Bir Bildiri Yayımladı…

Bahreyn El Vifak Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Ali Selman, tutuklu bulunduğu hapishaneden, Bahreyn Devrimi’nin başlangıç günü olan 14 Şubat öncesi bir bildiri yayımlayarak, bu günün gelip çatmasını Bahreynliler’e tebrik etti.

Şehy Ali Selman’ın bildirisinde,  “Büyük Bahreyn halkını devrimin yıl dönümü olan 14 Şubat’ın gelmesi nedeniyle kutlarım. Güzellikten başka bir şey görmedim ve huzur içindeyim. Hareketinize devam edim, ama kendinizi de koruyun ve protestoların barışçıl olmasına dikkat edin, özel ve kamu mallarını koruyun ve hükümetin demokratik olması gerektiğini de unutmayın” sözlerine yer verdi.

Aylardır aleyhinde hiçbir delil ve kanıt gösterilmeden Bahreyn rejimine bağlı güçler tarafından tutuklu bulunan El Vifak Hareketi lideri, mesajının bir diğer bölümünde ise, “Protestolar sırasında asıl istek ve tutkularınızı unutmayın ve tutukluların serbest kalmasını da düşünün. Siz beni şerefli duruşunuzla minnetdar ettiniz ve üzerinize düşen görevden bile daha üstün çaba gösterdiniz, ben sizden sonsuz teşekkür ediyorum” cümleleriyle halka hitap etti.

Şeyh Ali Selman, ayrıca kendilerinin adaletle ve eşit oy hakkına dayalı bir seçim istediklerini ve bağımsızlık ve adalet ilkelerine bağlı hareket eden bir parlamento istediklerini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.