Şeyh Naim Kasım: Halep’teki zafer Allah’ın hediyesiydi

  • 08 Ocak 2017
  • 936 kez görüntülendi.
Şeyh Naim Kasım: Halep’teki zafer Allah’ın hediyesiydi

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, şehitlerin kutsal kanları sonucu elde edilen Halep zaferini, Allah’ın hediyesi olduğunu bildirdi.

El Alem’e konuşan Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Hizbullah ve Suriye güçlerinin Halep savaşındaki başarılarının önemli nedenlerine değinerek, bu güçlerin teröristlerin en ölümcül silahı olan intihar saldırılarını tamamen hazimete uğrattığını açıkladı.

Şeyh Naim Kasım, “Direniş güçleri ve Suriye Ordusu, kutsal inançları ve iradeleriyle, teröristlerin bu silahını devre dışı bıraktılar ve bu da Halep’teki savaş alanında tüm denklemleri değiştirdi. Tekfirci düşüncenin karşısında direniş ve şehitlerin kutsal kanları sonucu elde edilen Halep zaferi, Allah’ın hediyesiydi” ifadelerinde bulundu.

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı, Hizbullah’ın Suriye krizinin son bulunması yönde her zaman siyasi çözüm yollunu destekleyeceğini açıklayarak, bu grubun Suriye ve bölgede hiçbir plana sahip olmadığını bildirdi ve asıl amacının Lübnan ve tüm bölgede istekrarın yerleşmesi olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.