Şeyh Naim Kasım: Her an, her koşulda ırkçı İsrail saldırısına karşılık verebiliriz

  • 21 Mayıs 2020
  • 702 kez görüntülendi.
Şeyh Naim Kasım: Her an, her koşulda ırkçı İsrail saldırısına karşılık verebiliriz

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, bu hareketin her an, her koşulda Siyonist Rejim İsrail’in saldırılarına karşılık verebilecek güçte olduğunu söyledi.

Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Lübnan merkezli OTV kanalına verdiği demeçte, gündemdeki konuları değerlendirdi.

Naim Kasım, “Lübnan’daki durum koronavirüs nedeniyle zor olduğu gibi İsrail’de de korona sorunu var. Fakat ırkçı İsrail’in durumunun bizden daha kötü olduğuna inanıyorum. Bu durumda İsrail, Lübnan’a karşı kolayca harekete geçemez çünkü Hizbullah’ın hazırlıklı olduğunu iyi biliyor. Siyonist İsrail saldırılarına her an, her koşulda karşılık verebileceğimizi de biliyorlar” ifadelerinde bulundu.

“İsrail Lübnan’a karşı bir savaş başlatmak istiyorsa, onu bekliyoruz. İsrail, Lübnan topraklarını işgalden kurtarıp 2006 savaşına girenlerin Siyonistlerle yüzleşebileceğinin farkındalar” diyen Naim Kasım, bu hareketin her an, her koşulda Siyonist Rejim’in saldırılarına karşılık verebilecek güçte olduğunu söyledi.

Şeyh Naim Kasım, açıklamasında ayrıca Suriye ile siyasi, iktisadi ve diplomatik ilişkilerin yeniden başlamasından yana olduklarını belirterek, ‘Zira, Suriye Lübnan’a ürünlerin geçişi için önemli konuma sahiptir ve aynı zamanda Suriye de Lübnan ürünleri için iyi bir pazar olabilir’ dedi.

Şeyh Naim Kasım, Suriye’de Hizbullah’ın ırkçı İsrail tarafından hedef alınması halinde Hizbullah’ın buna kesin karşılık vereceğinin bilinmesi gerekiyor’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.