Şeyh Naim Kasım: Yeni bir savaşta siyonist rejimi 2006 savaşından daha ağır bir hezimete uğratacağız

  • 31 Ocak 2016
  • 797 kez görüntülendi.
Şeyh Naim Kasım: Yeni bir savaşta siyonist rejimi 2006 savaşından daha ağır bir hezimete uğratacağız

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Yardımcısı, “Hizbullah eğer Suriye sınır bölgelerine konuşlanmayacak olsaydı şu anda Lübnan’ın bazı sınır bölgeleri tekfiri-siyonist IŞİD teröristlerinin kontrolünde olurdu” dedi.

İRİB haber ajansının bildirdiğine göre dün Güney Lübnan’da katıldığı bir törende konuşan Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, “Biz her an terör örgütleri ve siyonist İsrail’e karşı koymak için teyakkuzda bulunuyoruz ve böyle bir durumda siyonist rejimi 2006 savaşından daha ağır bir hezimete uğratacağız” dedi.

Bölgedeki tüm çatışmalarda siyonist İsrail rejiminin rolünü vurgulayan Şeyn Naim Kasım, direnişin elindeki silahlardan rahatsız olanların, onları tüm bu tehdit v etehlikeler karşısında asıl koruyan unsurun direniş silahı olduğunu bilmeleri gerekir dedi.

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Yardımcısı, bazılarının Hizbullah’ın Suriye’deki varlığından rahatsız olduğunu, oysa Hizbullah’ın şu anda Lübnan’da mücadele vermiş olmaması durumunda IŞİD terör örgütünün şimdi Lübnan’ın bir çok sınır bölgelerinin kontrolünü ele geçirmiş olabileceğini belirtti.

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Yardımcısı, “Lübnan’ın 2006 yılından şimdiye kadar huzur ve güven içinde olduğunu görüyorsanız onun nedeni BM Güvenlik konseyi kararnamesi veya hükümet ve her hangi bir partinin gücü değil, bilakis Hizbullah’ın hazırlıklı konumda bulunması ve siyonist İsrailin de bunun bilmesidir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.