Seyyid Hasan Nasrallah: 2006 yılı Temmuz ayında yaşananlar gerçek bir mucizedir

  • 14 Ağustos 2015
  • 1.511 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrallah: 2006 yılı Temmuz ayında yaşananlar gerçek bir mucizedir

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Lübnan direnişinin; Siyonist israil’i alt edip bütün askeri ve düşmanlık projelerini hezimete uğrattıktan sonra ve bölgede yaşanan olaylarda kendini ön saflarda bulduğunu ifade etti.

Siyonist düşmana karşı 2006 yılında kazanılan şanlı zaferin yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen törende bir konuşma yapan Nasrullah; 2006 yılı Temmuz ayında yaşananları gerçek bir mucize olarak nitelendirdi ve 2006 yılında kazanılan zaferden sonra bugün direnişin çok daha güçlü ve başı dik olduğunun altını çizdi.

Direnişin Lübnan’a karşı hazırlanan bütün projelere karşı koyma ve bu projeler karşısında Lübnan’ı koruma azmine ve gücüne sahip olduğunu dile getiren Nasrullah, İsrail Ordusunun Lübnan’da başarılı olacak herhangi bir stratejiye sahip olmasının mümkün olmadığının altını çizdi.

2006 yılında Lübnan direnişinin sergilediği kahramanlıkları kısa bir özetle hatırlatan Nasrullah, bugün bölgede yaşanan gelişmeler ışığında direniş güçlerinin yeni taktikler geliştirdiğine değindi.

ABD’nin bu süreçte terörü bir araç olarak kullandığını dile getiren Nasrullah; ABD’nin IŞİD terör örgütünü Suriye’de ve Irak’ta bir araç olarak kullanmaya çalıştığını dile getirerek ABD’nin terör aracılığıyla uygulamaya çalıştığı projeler karşısında birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.