Seyyid Hasan Nasrallah: İran, İslam dünyası için büyük bir nimet

  • 09 Ekim 2015
  • 864 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrallah: İran, İslam dünyası için büyük bir nimet

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah el-Ehvaz kanalına verdiği demeçte, Suriye halkının silahlı terör örgütleri tarafından kurulan komplolara yönelik duyarlı olduğunu ifade etti.

Suriye’yi direniş merkezi olarak adlandıran Seyyid Hasan Nasrullah, “Şu ana kadar milyarlarca dolar Suriye’nin tahrip edilmesi için para harcanmıştır. Ayrıca yüzlerce ton silah ve binlerce terörist dünyanın farklı ülkelerinden Suriye’ye akın etmiştir.

Nasrullah, Batı medyasının Suriye’de dini kışkırtmalar için çaba harcadığını ifade ederek, Arabistan’ın başını çektiği Yemen karşıtı koalisyonun da siyonist amaçlarına hizmet ettiğini dile getirdi.

İran İslam Cumhuriyeti’nin güvenli ve istikrarlı bir ülke olduğunu vurgulayan Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri, İran’ı muktedir, uygarlı, uluslararası ve bölgesel gelişmelerde önemli konuma sahip olan bir ülke olarak nitelendirdi.

Nasrullah, “İran İslam İnkılabı, İran halkı ve müslümanlar için büyük bir nimettir, ancak sorun şu ki bazıları bu nimetin kıymeti ve değerini bilmiyorlar” sözlerini de konuşmasına ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.