Seyyid Hasan Nasrullah: ABD Zorbalık ve Casusluk ile Diğer Ülkelere Müdahale Ediyor

  • 23 Ağustos 2020
  • 1.587 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrullah: ABD Zorbalık ve Casusluk ile Diğer Ülkelere Müdahale Ediyor
Hizbullah Genel Sekreteri, Muharrem ayının üçüncü gecesi münasebetiyle yaptığı konuşmanın bir bölümünde Amerika’nın savaş yanlı olmasına değindi.
Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, Muharrem ayının üçüncü gecesi münasebetiyle yaptığı konuşmada, Amerika’nın savaş yanlı olmasına ve bu ülkenin dünyanın birçok bölgesindeki askeri müdahalelerine değindi.
Seyyid Hasan Nasrallah şu ifadelerde bulundu: ‘ABD, savaş başlatma ve Yemen’deki ve başka yerlerdeki çocukların kemiklerini kırma hakkına sahip olduğunu ama kimsenin ona bu saldırı ve cinayeti kınayan tek bir söz söyleme hakkının olmadığını düşünüyor.
Amerika dünyanın birçok yerine güç, silah, ordu ve casusluk teşkilatlarıyla müdahale ediyor.’
Hizbullah Genel Sekreteri Amerika’ya hitaben şunları söyledi: ‘Neden sizin ülkelerin işlerine müdahale etme ve savaş başlatma hakkınız var, ama biz ve diğerlerinin ihlal edilen ülkelere yardım eli uzatmaya hakkımız yok?’
Seyyid Hasan Nasrallah Muharrem ayının ilk gecesinde yaptığı konuşmada da şu ifadelerde bulunmuştu: ‘İnsanlık tarihindeki en kötü kölelik biçimi, şu anda Amerika Birleşik Devletleri denilen yerde şekillendi ve kaydedildi.
Aslında Amerika vahşi ve ırkçı bir ülkedir ve onun insan haklarını tanımasını veya saygı göstermesini ve bize insan hakları dersleri vermesini beklemiyoruz.’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.