Seyyid Hasan Nasrullah: Semir Kuntar’ın İntikamı Yolda…

  • 03 Ocak 2016
  • 940 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrullah: Semir Kuntar’ın İntikamı Yolda…

Lübnan Hizbullah Lideri Seyyid Hasan Nasrullah Hizbullahın Oluşumunda Büyük Emekleri Olan Hüccetul İslam Muhammet Hatunu Anna Merasimleri Esnasında Yaptığı Geniş Konuşmasından Önemli Yerleri Sizlerle Paylaşacağız.

Seyyid Nasrullah Konuşmasında Şeyh Nemrin Şehadeti Mazlumene Bir Halde Gerçekleştiğini Bu Aziz Şehidin Vefatını Öncelikle Değerli Ailesine Ve Bu Şehidin Yasını Tutan Arabistan Halkına Ve Ulemasına Başsağlığı Diliyorum.

Daha Sonra Hizbullahın Oluşumunda Emeği Geçen Hüccetul İslam Muhammed Hatun’un 1977’den Ta Vefatına Kadar Verdiği Mücadelesini Övgüyle Bahsederek, Bu Alim’in Vefatı Bizler İçin Bir Kayıptır İfadesini Kullandı.

Seyyid Nasrullah; Suud Rejimi Kuruluşundan Bu Yana Hem İslami Kutsalllarla Savaştığını, Sahabelerin Ve Peygamberin Evlatları Yani Ehlibeyte Ait Mezarları da Tahrib Etti.

Nasrullah; Suud Hanedanı Halen İslam Ümmeti Arasında Mezhep Ve Irklar Savaşının Çıkarılmasına Öncülük Etmiştir. Bu Fitne Ateşini İsrail Ve Amerika Lehine Çevirmeye Çalışıyor.” dedi.

Nasrullah İslam Alimi Şeyh Nemri Kahraman Ve Yiğit Bir Mücahid Olduğunu Ve Mücadelesini Silahsız Ve Barışçıl Olarak Sürdürüyordu. Sadece Müslümanların Hak-Hukukunun Barışçıl Yollarla Alınması İçin Çabalıyordu.

Seyyid Nasrullah Suud Hanedanına Hitaben, Sizler Şeyh Nemrin Halkı Silahlı Mücadeleye Çağrdığına Dair Bir Belgeniz Veya Ellerinizde Silahlı Mücadeleye Çağırdığına Dair Görüntüler Varmı, Varsa Neden Delil Göstermek Amacıyla Basınla Paylaşmadınız. Yani Öyle Bir Çağrının Olmadığına Göre, Bu İslam Alimini Kanun Dışı Yani Yargısız Bir Şekilde İdam Ettiniz.” dedi

Nasrullah Konuşmasının Devamınında, Suud Rejimi Bu İslam Alemini İdam Etmekle Dünya Ülkelerine Ve Halklarına Şu Mesajı Vermek İstiyor. Kim Bizlerle Muhalefet Ederse, Onlarında Kanlarını Dökmekten Çekinmeyiz, demek istiyorlar.” dedi.

Seyyid Nasrullah Konuşmasının Devamında, Suud Rejimi; Irak, Afganistan, Paistan, Suriye Ve Nijerya da Sünni Ve Şii Müslümanlar Arasındaki Kardeşler Arası Savaşı Tüm İslam Alemine Yaymak İçin Çok Büyük Bütçeler Ayırdığını Ve Sünni Ve Şii Müslümanların Suud Rejimince Yakılan Bu Fitne Ateşine Karşı Uyanık Olmalarını İstedi. Suud Rejimi Süüni Bir Rejim Değil, Siyonistlere Hizmet eden Kapitalist Bir Rejimdir. Şeyh Nemrin Katili Suud Rejimidir. Ne Ehli Sünnet Müslümanları. Arabistandaki Süüni Ve şii Müslümanlar Arasında Hiç Bir Sorun Bulunmamaktadır. Dünyanın Her Yerinde Bir Sünni Veya Bir Şii Müslüman Şehid Edilse Bilinki Bu Vahşi Cinayetin Arakasında Suud Rejiminin Parmağı Vardır.

Seyyid Nasrullah Konuşmasının Devamında; Suud Rejiminin, Yemen’de Barışın Gelmesi İçin Sürdürülen Görüşmeleri Sabota Etmesindeki Amacı, Yemen’de Halkın İradesi İle Kurulmak İstenen Hükümeti Yok Sayarak, Zülme Ve Zorbalığa Boyun Eğmeyen Bir Halkın Kanını Dökerek, Bir Milleti Yok Etmeyi Amaçlıyor.

Bugün Tüm Dünya da Tekfirci Hareketler, Tekfirci Düşünceyle Alakalı Tüm Kitapları Suud Rejiminin Finansmanıyla Milletler Arasında Yaygınlaştırmaya Çalışıyorlar. Ve Hatta Suudi Arabistan Tekfirci Düşünceyi Yaymak Amacıyla Eğitim Bakanlığının Eliyle Şehirlerdeki Tüm Okullarda Ders Kitapları Olarak Okutulmaktadır

Nasrullah Konuşmasının Devamında; İslam Alemine Ve İslam Ulemasına Yönelik Sorular Şeklinde Şu Şekilde Hitap Etti

Acaba Gerçekleri Anlatma Zamanı Gelmedi mi.? Haykıralım ki Tekfirciler Suud Menşelidirler, Bu Tekfirciler Suudi Hanedanınca Himaye Edilmektedirler. Ve Teröristlerin Tüm Askeri, Parasal Ve Gıda İhtiyaçlarını Karşılamaktadır.

Acaba Gerçekleri Anlatma Zamanı Gelmedi mi. ? Haykıralım ki Suudi Hanedanı, Teröristlerin Ve Tekfirci Düşüncelerin Anası Ve Babası Hükmündedir. Ve Tüm İslam Alemindeki Terörist Eylemlerin Arkasında Suud Rejimi Var. Ve Aleni Şekilde İslam Alemine Teröristleri Göndererek, Katliamları Gerçekleştiriyor..

Nasrullah Konuşmasını Şöyle Sürdürdü. İslam Ümmetinin Şeyh Nemrin Şehadetine Vereceği En İyi Cevap, Hz Zeynep Misali Zalimlere Karşı Hakkı Haykırmak Ve Onların Tüm Şeytani Planlarını Deşifre Etmektir. Bu Şekilde Mücadele Etmek En Büyük Cihaddır..

Seyyid Nasrullah Konuşmasının Sonunda; İslam Ümmeti Semir Kuntarın İmtikamı İçin Sabırsızca Beklemektedirler. Siyonist İsrail Generalleri Ve Subayları Korkularından Ne Yapacaklarını Bilemez Hale Geldiler. Ve Aleni Bir Şekilde İlan Ediyorum ki, Semir Kuntarın İntikamı Yolda, Bekleyin Ve Şehidimizin Kanını Yerde Koymayacağız.

İslami Davet

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.