Seyyid Hasan Nasrullah, Suud Ve Siyonist Medya Organlarının Psikolojisini Bozacak Sürpriz Hazırladı

  • 21 Ocak 2019
  • 1.530 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrullah, Suud Ve Siyonist Medya Organlarının Psikolojisini Bozacak Sürpriz Hazırladı

Lübnan’ın El Meyadin kanalı, Hizbullah hareketi genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’la gerçekleştirdiği uzunca mülakatı gelecek hafta Cumartesi günü yayımlayacağını açıkladı.

El Alem kanalının haberine göre, El Meyadin kanalı Hizbullah lideri Nasrullah’la uzunca mülakatın detayını gelecek Cumartesi günü yayımlayacağını duyurdu. Bu mülakat, Nasrullah’ın uzun süre ortalıkta görünmemesi ve bu yüzden korsan İsrail ve S. Arabistan medyası bu konu etrafında bazı spekülasyonları ve Nasrullah’ın Tahran’da veya Şam’da tedavi altına alındığı ve hatta vefat ettiği yönünde bir takım spekülasyonları ileril sürmelerinin ardından gerçekleşti.

El Meyadin kanalı Nasrullah’la ilgili açıklamasını Nasrullah’ın tebessüm ettiği bir fotoğrafı ile birlikte yaptı. Açıklamada, El Meyadin kanalı yönetim konseyi Başkan ve kanalın kurucusu Gasan bin Cadu’nun Cumartesi günü Beyrut saati ile akşam 8:30’da ve “Yılın sohbeti” başlığı altında Seyyid Hasan Nasrullah’la bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

El Meyadin kanalı bu sohbetin deyatlarını açıklamazken, söz konusu TV kanalına yakın kaynaklar, Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrullah’ın sağlıklı olduğunu ve mülakat sırasında yakalandığı bir hastalık başta olmak üzere bazı sürpriz konuları açıklayacağını ve ayrıca Hizbullah hareketinin işgal altındaki Filistin’le ortak sınırlarda kazdığı tünelleri, Lübnan’da hükümeti kurma krizi, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun bölge ziyareti, Suriye krizi ve Amerikalı askerlerin Suriye’den çekilecek olması ve Yemen krizi gibi bölgenin önemli meseleleri hakkında çok önemli açıklamalar yapacağını kaydediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.