Seyyid Hasan Nasrullah: T4 üssüne saldırı Siyonist rejimin tarihi hatasıdır

  • 14 Nisan 2018
  • 1.028 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrullah: T4 üssüne saldırı Siyonist rejimin tarihi hatasıdır

Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri Siyonistlerin Suriye’de T-4 askeri üssüne saldırı ile tarihi bir hata ve büyük bir ahmaklık yaptıklarını bilmeleri gerektiğini söyledi.

El-Alem TV kanalının bildirdiğine göre Hizbullah genel sekreteri Seyid Hasan Nasrullah Beyrut’un Zahiye bölgesinde düzenlenen “el-Vefa Lel-Ahd” toplantısında Siyonist rejimin T-4 askei üssüne saldırısına işaretle bu saldırının işgalci rejime karşı mücadele ve siyasi tutumda yeni bir süreç başlatacağını belirtti.
Nasrullah Siyonist rejimin Suriye’nin Hums’un yakınlarında T-4 üssüne saldırısının İsrail rejiminin insanları kasten öldürme siyasetinin devamı olduğunu, bunun ise son 7 yılda benzeri yaşanmadığını söyledi.
Suriye’de gerginliklerin artmasına işaret eden Nasrullah, Doğu Guta’nın Duma bölgesinde yaşanan olayların kimyasal silah kullanmak ile ilgili bir tiyatro olduğunu, Suriye ordusunun kazandığı her önemli ve büyük başarının ardından kimyasal silah kullanma senaryosunun tekrarlandığını belirtti.
Lübnan Hizbullah genel sekreteri ayrıca Amerika başkanı Trump’ın tehditlerine de işaretle, bu tehditlerin bölgenin dünya istikbarının yeni komplosu ile karşı karşıya olduğunu gösterdiğini, Trump’ın ise kendi istekleri ve tutumlarını diğer ülkelere dayatmak istediğini gösterdiğini söyledi.
Lübnan Hizbullah genel sekreteri Seyid Hasan Nasrullah, Amerika bakşanı Donald Trump’ı, pasif, sıkıntılı ve tüccar olduğunu belirterek, “ Dünya bilsin Amerika ve Trump’ın tweetleri ve tehditleri, Suriye, İran, Rusya ve bölge ülkeleri dahil hiçbir ülke veya grubun korkmasına sebep olmaz.” Şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.