Seyyid Hasan Nasrullah’ın Konuşmasının Ardından Lübnan Ordusu IŞİD Teröristlerini Vurmaya Başladı

  • 06 Ağustos 2017
  • 1.265 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrullah’ın Konuşmasının Ardından Lübnan Ordusu IŞİD Teröristlerini Vurmaya Başladı

Lübnan ordusundan yapılan yazılı açıklamada, “bu sabah ülkenin doğusundaki Ra’s Baalbek bölgesinde konuşlu bulunan ordu birliklerinin, dağlık bölgedeki DEAŞ mevzilerine füze ve havan saldırısı gerçekleştirdiği” ifade edildi.

Terör örgütü DEAŞ hedeflerinin isabetli atışlarla vurulduğu belirtilen açıklamada, Lübnan Hava Kuvvetlerine bağlı bir uçağın da dün akşam saatlerinde örgüte ait bazı hedefleri vurduğu aktarıldı.

Ordu açıklamasında ayrıca birkaç gündür devam eden füze ve havan atışları ile vurulan hedeflere ait video ve fotoğraflara da yer verildi.

Bölgedeki kaynaklardan alınan bilgiye göre Lübnan ordusu, El-Kaa ve Ra’s Baalbek kasabalarına ek kuvvet göndermek suretiyle bölgedeki askeri varlığını güçlendiriyor. Son günlerde DEAŞ’a yönelik füze ve havan saldırılarını artıran Lübnan ordusunun, bölgede kapsamlı bir operasyon hazırlığı içinde olduğu tahmin ediliyor.

El-Kaa ve Ra’s Baalbek’deki ordu güçlerinin, bölgenin dağlık bölgelerinde bulunan DEAŞ hedeflerine yönelik füze ve havan saldırısına gün içinde de devam etmesi bekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.