Seyyid Haşim el Musevi: Felluce şehri tamamen teröristlerden temizlenene kadar operasyonlar devam edecektir

  • 19 Mayıs 2016
  • 840 kez görüntülendi.
Seyyid Haşim el Musevi: Felluce şehri tamamen teröristlerden temizlenene kadar operasyonlar devam edecektir

Irak’ta faaliyet gösteren Nucuba İslami Direniş hareketi sözcüsü Seyyid Haşim el Musevi Felluce’nin kurtarılması için Gönüllü Halk Güçleri tarafından başlatılan geniş kapsamlı operasyonlara işaret ederek “Terörist gruplar tarafından işgal edilmiş olan Felluce’de teröristlere gereken cevap verilecektir.” açıklamasını yaptı.

Rakka ve Felluce şehirlerini madalyonun iki yüzü olarak tanımlayan Seyyid Haşim el Musevi; “Her iki şehirde bölgede teröristler tarafından işgal edilerek viran edilmiş yerlerdir ve bizim hedefimiz Felluce şehri tamamen teröristlerden temizlenene kadar operasyonlar devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Gönüllü Halk Güçleri’nin operasyonlarına devam etmesi ve Irak’ta IŞİD terörüne karşı mücadelede artan muhalif sesler karşısında Seyyit Haşim el Musevi; “Her türlü siyasi ve medya kuruluşlarının baskı ve müdahalelerine rağmen direniş cephesinin mücadelesi devam edecektir ve Felluce şehri IŞİD teröründen temizlenecektir.” açıklamasında bulundu.

Nucuba İslami Direniş hareketinin, her türlü operasyon için hazır olduğuna işaret eden Seyyit Haşim el Musevi; “Allah’ın ve insanlığın düşmanlarına karşı büyük zaferler elde edeceğimiz üzerine Irak milletine söz veriyorum.” ifadesini kullandı.

Son olarak Haşim el Musevi, Irak içerisinde ve dışında yayın yapan tüm medya kuruluşlarına seslenerek; “Savaş meydanında IŞİD ile mücadelede yaşanan gerçekleri halk ile doğru bir şekilde paylaşın.” açıklamasını yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.