Seyyid İmam Ali Hamaney: ABD’nin İran karşıtı planı deşifre oldu

  • 12 Aralık 2018
  • 1.777 kez görüntülendi.
Seyyid İmam Ali Hamaney: ABD’nin İran karşıtı planı deşifre oldu

Hazreti Seyyid İmam Ali Hamaney, bugün sabah saatlerinde şehit ailelerini kabul etti.

Seyyid İmam Ali Hamaney, bugün sabah saatlerinde Kutsal Savunma (8 yıllık İran-Irak savaşı) şehit aileleriyle birlikte Kutsal Türbe Savunucuları şehit ailelerini kabul etti.

Seyyid İmam Ali Hamaney´in beyanatından satır başları şu şekilde:

– İnkılapçı mümin gençlerin inancı ile azmi yaşanan olaylara karşı bizi dağ gibi korumaktadır.

– Bazıları İnkılap yolundan döndüler. İnkılap ilkelerinden kopanlar var. İlk dönem İslam tarihinde de durum böyleydi. Ama bunların yanında İsalmi İnkılap konusunda çok sayıda fidanın yeşermesine tanık olduk.

– 40 yıl sonra günümüzde de İmam Humeyni (r.a) ile Kutsal Savunma Dönemi’ne tanık olmayan mümin gençlerin büyük istek, cesaret ve inkılapçı duygu ile Şehit Hemmet ve Harrazi gibi sahaya koştuklarını görüyoruz. Bunlar güçlü ve çalışkan ruhunu yeniden canlandırabilen İslami İnkılap ile düzenin mucizesidir.

– Bu gençler, ülke ile İsami devrimin direği ve gurur kaynağıdır.

– Bugünkü Amerikan devlet adamlarına bakınız. Dünyadaki servet hırsı, insanlara yapılan zulüm ve haksızlığa bakınız. Buna Yemen bir örnektir. Burada Suudiler tarafından cinayetler yapılıyor, ancak bu suçların ortağı ABD’dir. Bunu kendisi bile kabul ediyor. Hastaneler, pazar yerleri ve kalabalık noktaları hedef aldıklarını söylüyorlar. Bu ABD’nin gerçek yüzüdür.

– ABD’nin İran karşıtı planı deşifre oldu. Onların elinde İran’ı zedeleyecek hiçbir plan yok. Ellerinden gelen herşeyi yaptılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.