Seyyid Nasrullah: Siyonistlerin Lübnan hakimiyetini çiğneme dönemi sona erdi

  • 03 Eylül 2019
  • 1.078 kez görüntülendi.
Seyyid Nasrullah: Siyonistlerin Lübnan hakimiyetini çiğneme dönemi sona erdi

Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri Siyonist rejimini Lübnan karşıtı hareketleri hakkında uyararak, “Siyonistlerin her kışkırtıcı hareketi, direniÅŸin güçlü yanıtı ile karşılaÅŸacağını” söyledi.

Ä°RNA’nın bildirdiÄŸine göre Seyyid Hasan Nasrullah dün akÅŸam yaptığı açıklamada, Lübnan hakimiyetinin Siyonistler tarafından çiÄŸnenme döneminin sona erdiÄŸine iÅŸaretle, Lübnan hükümeti, ordusu ve halkının direniÅŸin son operasyonuna verdiÄŸi desteÄŸin, Hizbullah’ın Siyonist rejim tehditlerine karşı misillemede güçlü bir dayanağı olduÄŸunu ispatladığını söyledi.
Nasrullah geçen hafta Siyonist rejimin Beyrut’un güneyine baÅŸarısız saldırısına da deÄŸinerek, “Lübnan ordusu ve direniÅŸin dikkati sayesinde artık Lübnan topraklarının hiçbir bölümü Ä°srail ordusunun maceracılıklarına uygun olmadığını” belirtti.
Nasrullah, “geçmiÅŸte iÅŸgal edilen Åžeb’a tarlaları içinden Ä°srail hedef alınırdı, fakat günümüzde Hizbullah’ın askeri gücünün artması ile Siyonist rejimin kırmızı çizgi bildiÄŸi 1948 yılı sınırlarından Tel Aviv’e saldırıyoruz” dedi.
Nasrullah Siyonistlere hitaben, “bir Eylül 2019 iyice aklınızda kalsın zira bugün direniÅŸ için hiçbir kırmızı çizginin olmadığı Lübnan’ı savunmada yeni bir dönemin baÅŸlangıcıdır” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.