Siyonist ​İsrailli General: Askerler Çocukları Kasıtlı Olarak Hedef Alıyor ​

  • 23 Nisan 2018
  • 2.028 kez görüntülendi.
Siyonist ​İsrailli General: Askerler Çocukları Kasıtlı Olarak Hedef Alıyor ​

İşgal ordusu emekli generallerinden Zvika Vogel, Gazze Şeridi sınırında görevli işgal askerlerinin gösterilere katılan Filistinli çocukları açık ve net emirlere uyarak hedef aldıklarını söyledi.

General Zvika Vogel, katıldığı radyo programında yaptığı açıklamada, işgal askerlerinin çocukların ve gençlerin bedenlerini ayırt edebileceklerine dikkat çekerek, keskin nişancıların çocuklara kasıtlı olarak ateş açtığını bildirdi.

İsrailli emekli generalin bu açıklamalarının işgal rejiminin Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde yargılanması için kanıt olabileceği ifade edildi.

İşgal güçleri en son geçtiğimiz Cuma günü 15 yaşındaki Muhammed Eyyub’u Cibaliya’nın doğusundaki Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerine katıldığı sırada kasıtlı olarak hedef almış ve şehit etmişti.

Birleşmiş Milletler (BM) Ortadoğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Nikolay Mladenov, Muhammed Eyyub’un işgal güçlerince öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturma açılmasını istedi.

Merkezi Cenevre’de bulunan Avrupa Akdeniz İnsan Hakları Gözlemevi de Birleşmiş Milletler’e seslenerek Gazze Şeridi sınırındaki gösteriler için gözlemci heyet göndermesi çağrısında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.