Siyonist Arabistan Yönetiminin 2015 Yılı içerisindeki Katliamları Dikkate alındı

  • 01 Şubat 2016
  • 941 kez görüntülendi.
Siyonist Arabistan Yönetiminin 2015 Yılı içerisindeki Katliamları Dikkate alındı
Uluslararası Af Örgütü, Arabistan’da çok kötü insani haklar koşullarına temasla, Salman bin Abdul Aziz’in krallığının ilk yılının insan hakları açısından Arabistan’da halk açısından gerçek bir kara yıl yaşandığını bildirdi.

Uluslararası af örgütü raporunda Suudi hanedanı yönetiminin sürekli olarak kendi muhaliflerine saldırılar düzenlediği, muhalifleri kitleler halinde göz altına aldığı, hapse attığı, adalet kurallarına sığmayacak gaddarca duruşmalar tertiplediği, gerçek dışı suçlamalar ortaya attığı ve özellikle bu ülke Müslümanlarına hayatı cehenneme çevirdiği gibi konulara yer verilmiştir.

Arabistan’da idam cezalarının özellikle son bir yıl içinde arttığı belirtilen bu raporda, bunun en son örneğine rabistanlı tanınmış din alimi Ayetullah Nemr Bakır en-Nemr’in terör yaftasıyla diğer bir grupla birlikte idam edilmesine değinilmiştir.

Arabistan’da şiddetli baskı ve despot uygulamaları ve zulümlerin doruk noktaya çıkması uluslararası alanda Suudi rejimine karşı geniş bir muhalefet ortamı oluşturmuştur.

Ayrıca 2015 yılı içerisinde Yemen’e yönelik saldırılar, Kalyoncu Firmasına ait vincin devrilmesi, Mina katliamı ve Ayetullah Nemrin şehadeti gibi konular dikkatlerden kaçmamıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.