Siyonist askeri yaralayıp silahını alan Filistinli genç, şehid edildi

  • 07 Ekim 2015
  • 734 kez görüntülendi.
Siyonist askeri yaralayıp silahını alan Filistinli genç, şehid edildi

Bugün (7 Ekim Çarşamba) öğleden sonra Kiryat Gat Yahudi yerleşkesinde işgal askerlerinden birini bıçaklayıp yaraladıktan sonra silahını alan Filistinli bir gencin şehit edildiği belirtildi.

İşgal televizyonu verdiği haberde, askerlerden birini ağır yaralayan Filistinli gencin silahını alıp bir eve girmek isterken vurulduğunu duyurdu.

Diğer taraftan bugün Batı Yaka ve Kudüs’te sabah erken saatlerde başlayan ve halen devam eden çatışmalarda 47 Filistinli değişik yerlerinden yaralanırken işgal güçleri Beit El Yahudi yerleşkesi yakınlarında çıkan çatışmalarda yaraladıkları ikisi ağır dört Filistinli genci de tutukladılar.

Sabah erken saatlerde El-Halil, Nablus, Beytlahim, Kudüs ve çevresinde başlayan çatışmalar akşam saatlerine kadar devam ederken, işgal güçleriyle Filistin Yönetimi’ne bağlı güçler Filistin halkının direnişini bastırmak için yoğun çaba harcıyor.

Bugün öğleden sonra işgal askerlerinin uç kurşunuyla yaralanan ve hastaneye kaldırılan Şuruk Deviyyat’ın evine baskın yapan işgal güçleri akrabalarından üç kişiyi tutukladılar.

Hastane kaynakları üç kurşunla yaralanan Şuruk’a yapılan ameliyatlarda kurşunların çıkarıldığını ve hastanın durumunun iyiye doğru gittiğini söylediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.