Siyonist Basın: Bıçaklı Eylem Niyetinde Olan Filistinli Genç Tutuklandı

  • 27 Ağustos 2016
  • 689 kez görüntülendi.
Siyonist Basın: Bıçaklı Eylem Niyetinde Olan Filistinli Genç Tutuklandı

Siyonist işgal güçleri bugün öğleden sonra El-Halil şehrinde Hz. İbrahim Camii girişindeki askeri noktada bıçaklı eylem yapmak isteyen bir Filistinli genci tutukladıklarını belirttiler.

İşgal güçlerine dayandırarak haberi veren Siyonist rotter.net sitesi verdiği haberde, El-Halil şehrindeki Hz. İbrahim Camii yakınlarındaki askeri noktada askerlere karşı bıçaklı eylem yapmak isteyen bir gencin tutuklandığını, şahsın üzerinde bıçak bulunduğunu, yapılan ilk sorguda 18 yaşındaki Filistinlinin altı ay önce bıçaklı eylemde hayatını kaybeden amcasının oğlunun intikamını almak için eylem yapmak istediğinin anlaşıldığını iddia etti.

Diğer taraftan işgal güçleri bugün (27 Ağustos Cumartesi) öğleden sonra Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya askeri geçiş noktasında Filistinli bir genç kızın tutuklandığını duyurdular.

İşgal güçleri verdikleri bilgide tutuklanan genç kızın çantasında bıçak bulunduğunu iddia ederek, genç kızın tutuklanıp bilinmeyen bir yere götürüldüğünü ifade ettiler.

Batı Yaka’nın birçok noktasına kurduğu barikatlarda Filistinlileri durdurup arama yapan işgal güçleri değişik bahanelerle Filistinlileri tutuklamakta ve bazen de infaz etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.