Siyonist Bir Dalgıç Direniş Güçlerinin Elinde Esir…

  • 03 Ocak 2015
  • 787 kez görüntülendi.
Siyonist Bir Dalgıç Direniş Güçlerinin Elinde Esir…

El-Meyadin televizyonunun Siyonist kaynaklara dayanarak verdiği habere göre 3 ay önce kaybolan Siyonist bir dalgıcın Gazze’deki Filistin direniş güçlerince esir alındığı belirtildi. İşgal rejimi bu konuda sessizliğini korurken, direniş güçleri de haberle ilgili bir açıklama yapmadı.

El-Meyadin televizyonu Siyonist işgal rejimindeki kaynaklara dayanarak yayınladığı haberde şu bilgileri verdi: “3 ay önce Askalan’da denize dalan Siyonist bir dalgıç, daldıktan sonra deniz onu Gazze sahiline götürdü. Orada direniş güçlerinin eline düştü. İsrail bunu çok iyi bildiği halde şimdiye kadar bir açıklama yapmazken, direniş güçleri de bunu açıklamak için uygun bir zamanı bekliyor.”

Bilgiyi veren Siyonist kaynak devamla şöyle dedi: “Aslen Etiyopyalı olan dalgıç bir yolla Gazze’ye ulaşmıştır. İsrail olası bir esir takas anlaşmasında direnişin şartlarını azaltmak için ailesinden “aklı dengesi yerinde değil” veya “psikolojisi bozuk” uydurma bilgisini almak için uğraşıyor. Son esir Afrikalı olması nedeniyle sağcı partilerin dikkatini çekmediği gibi, ordunun da gündeminde değil. Şayet bu Afrikalı değil de Avrupa kökenli olsaydı, İsrail bütün dünyayı çoktan ayağa kaldırmış olacaktı.”

İşgal rejimi geçen yıl düzenlediği savaşta direnişin elinde kaç esir asker olduğuyla ilgili bilgi almaya çalışıyor ancak direniş hiçbir bilgiyi karşılıksız ve bedava vermeyeceğini söyleyerek bununla ilgili bir açıklama yapmıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.