Siyonist General Turgeman: Gazze Şeridi’ne Yeni Bir Savaş Açamayız

  • 09 Haziran 2015
  • 744 kez görüntülendi.
Siyonist General Turgeman: Gazze Şeridi’ne Yeni Bir Savaş Açamayız

İşgal ordusu güney bölgesi komutanı General Sami Turgeman, işgal rejiminin oyunun kurallarını bozamayacağını ve füze atışı nedeniyle Gazze Şeridi’ne yeni bir savaş açamayacağını açıkladı.

Turgeman, Gazze Şeridi’ndeki “aykırı ve terörist” bir grubun attığı birkaç füze yüzünden oyunun kurallarını bozamayacaklarını ve Gazze Şeridi’ne yeni bir savaş açamayacaklarını, “Koruyucu Hat Operasyonu”nun kazanımlarını yok edemeyeceklerini ifade etti.

İşgal radyosunun bildirdiğine göre, işgal ordusu generali bu açıklamalarını Gazze Şeridi yakınlarında kurulu olan Yahudi yerleşkelerinin yerel yönetimleri başkanlarıyla önceki gece gerçekleştirdiği toplantıda yaptı.

Turgeman, işgal ordusunun Gazze Şeridi’nden atılan füzelere karşı savunma sistemlerini geliştirmeye çalıştığını ve tünellerden gelebilecek tehditlere yönelik de önlemler aldığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Gazze Şeridi’nden atılan ve boş arazilere düşen birkaç füze, işgal rejiminde ve özellikle Gazze Şeridi sınırına yakın yerleşkelerde büyük korkuya yol açmıştı.

Filistinli gruplardan hiçbirinin üstlenmediği füze saldırılarının ardından işgal ordusu da Gazze Şeridi’nde direniş güçlerine ait bazı hedeflere hava saldırıları düzenledi. Saldırılarda ölen veya yaralanan olmadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.