Siyonist İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te Birçok Yere Baskın Düzenledi

  • 29 Ağustos 2016
  • 825 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te Birçok Yere Baskın Düzenledi

Filistin halkına yönelik baskılarını ve zulmünü sürdüren işgal güçleri dün gece ve bu sabah (29 Ağustos Pazartesi) erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs’te birçok yere baskın düzenleyerek arama yaptı.

İşgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde Nablus’un güneyindeki Burin beldesine baskın düzenleyerek üç genci gözaltına aldığı bildirildi.

Filistin tv muhabirinin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, işgal güçleri sabah erken saatlerde baskın düzenlediği beldede birçok evde arama yaptı ve Ahmed Temim, Ahmed Muhammed Imran ve Ali Kazzafi Hindi’yi gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin dün gece de Cenin kentinden dört kişiyi Ramallah yakınlarındaki geçici kontrol noktasından geçerken gözaltına aldığı ifade edildi.

Kaynaklar, Cenin sakinlerinden en az on kişinin son üç gün içinde geçici kontrol noktalarında gözaltına alındıklarını bildirdi.

Bu arada, işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde baskın düzenlediği Cenin Mülteci Kampı’nda çatışma yaşandığı ve işgal güçlerinin iki genci gözaltına aldığı bildirildi.

El-Halil’e bağlı Beyt Ummer beldesinde de dün gece geç saatlerde işgal güçleriyle Filistinliler arasında şiddetli çatışmaların meydana geldiği belirtildi.

Kudüs’te de işgal güçleri bu sabah erken saatlerde üç genci Silvan beldesi Ra’s El-Amud Mahallesi’ndeki evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.