Siyonist İşgal Güçleri Batı Yaka’da Bu Sabah 14 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 28 Haziran 2017
  • 997 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçleri Batı Yaka’da Bu Sabah 14 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal ordusu bu sabah (28 Haziran Çarşamba) Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlar sırasında biri milletvekili 14 Filistinliyi gözaltına aldı.
Filistin tv muhabiri, işgal güçlerinin İslami Direniş Hareketi (Hamas) üyesi El-Halil milletvekili Muhammed Mahir Bedr’i gözaltına aldığını bildirdi.
İşgal ordusunun 60 yaşındaki milletvekilinin evine baskın düzenlediği, Ebu Atvan Sarayı bölgesinde bulunan evi kuşatarak evde arama yaptığı, eşyalara zarar verdiği ve daha sonra milletvekilini gözaltına alarak evden ayrıldığı belirtildi.
Milletvekilinin eşi Saide Bedr, Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine yaptığı açıklamada, işgal güçlerinin 02:30’da evlerine baskın düzenlediğini ve eşinin kimliğini istediğini, kendisini ve çocuklarını bir odaya hapsederek evde arama yaptığını söyledi.
Saide Bedr, işgal askerlerinin evde yaptıkları arama sonunda eşine gözaltına alındığını bildirdiklerini, eşinin cep telefonunu alarak ellerini kelepçelediklerini ifade etti.
İşgal güçlerinin El-Halil’de ayrıca aralarında eski esirlerin de olduğu birçok kişiyi gözaltına aldığı kaydedildi.
İşgal ordusu yayınladığı bildiride, Batı Yaka’da 14 Filistinlinin gözaltına alındığını açıklayarak, gözaltına alınanların direniş faaliyetlerine ve benzeri eylemlere katıldıkları için aranan kişiler olduklarını öne sürdü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.