Siyonist İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka’da 13 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 09 Ağustos 2016
  • 803 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka’da 13 Filistinliyi Gözaltına Aldı

Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınları bu sabah (9 Ağustos Salı) erken saatlerde de sürdüren işgal güçleri 13 Filistinliyi gözaltına aldı.

Baskınlar sırasında işgal güçleriyle Filistinliler arasında yaşanan çatışmalarda da yedi kişinin işgal askerlerinin kurşunlarıyla yaralandığı ifade edildi.

İşgal radyosu, gözaltına alınanların işgalcilere yönelik direniş eylemlerine katıldıkları aranan kişiler olduğunu ve aralarında İslami Direniş Hareketi (Hamas) üyesi bir kişinin de bulunduğunu bildirdi.

Yerel kaynaklar, işgal askerlerinin gözaltına alınan kişilerden bazılarını ailelerinin gözü önünde darp ettiğini, ellerini ve gözlerini bağladığını söyledi.

Beytlahim vilayetindeki Ed-Dehişe Mülteci Kampı’na işgal güçlerinin düzenlediği baskın sırasında yaşanan çatışmalarda yedi kişinin yaralandığı belirtildi.

Görgü tanıkları, kampın cadde ve sokaklarında işgal askerleriyle Filistinli gençler arasında şiddetli çatışmaların yaşandığını, Filistinli gençlerin işgal askerlerine molotof ve taşlarla karşı koyduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.