Siyonist İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka’nın Birçok Bölgesine Baskın Düzenledi

  • 14 Mart 2018
  • 1.025 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka’nın Birçok Bölgesine Baskın Düzenledi

İşgal güçleri dün gece ve bu sabah (14 Mart Çarşamba) erken saatlerde Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerine baskınlar düzenledi.

Filistin tv’nin Nablus’taki muhabiri, işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde kentin doğusunda bazı bölgelere baskın düzenlediğini, pusu kurup geçici kontrol noktaları oluşturduğunu söyledi.

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre işgal güçleri Rucib Vadisi’ne, Rucib beldesine ve Kudüs Caddesi’ne baskın düzenledi. İşgal askerlerinin ayrıca Yermuk Okulu çevresinde konuşlandıkları bildirildi.

İşgal güçlerinin Rucib beldesinde gazeteci Amid Duveykat’ın evine ve Salim beldesinde de aralarında Nasır İştiye’nin evinin olduğu birçok eve baskın düzenlediği belirtildi.

İşgal güçleri Nablus’un kuzeyindeki Kuzey Asira beldesinde En-Necah Üniversitesi öğrencisi Muhammed Bedir Hammadine’yi evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

Cenin vilayetinde de işgal güçlerinin kentin güneyinde ve batısında birçok bölgeye baskın düzenlediği, ikisi eski esir üç kişiyi gözaltına aldığı kaydedildi.

Filistin tv muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre onlarca işgal askeri Cenin’in batısındaki Es-Seyletu’l-Harisiyye beldesine baskın düzenledi.

Baskın sırasında işgal güçlerinin ateş açtığı ve ses bombası attığı, Halid Abdulaziz Ceradat ve Muhammed Yahya Tahayine’yi gözaltına aldığı ifade edildi.

İşgal güçlerinin ayrıca Cenin’in güneyindeki Sanur beldesine baskın düzenlediği ve eski esir Tarık Nayis El-Iyse’yi evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.