Siyonist İşgal Ordusuna Ait Savaş Uçaklarının Gazze Semalarında Yoğun Bir Şekilde Gözükmeleri Gazze Halkında Paniğe Neden Oldu…

  • 09 Aralık 2014
  • 785 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Ordusuna Ait Savaş Uçaklarının Gazze Semalarında Yoğun Bir Şekilde Gözükmeleri Gazze Halkında Paniğe Neden Oldu…

Siyonist işgal ordusuna ait F16 savaş uçaklarının bugün sabah Gazze semalarında yoğun bir şekilde tur atmaları ve yüksek derecede ses çıkarıp alçak uçup yapmaları Gazze halkı arasında korkuya neden oldu.

Görgü şahitlerinin ifadesine göre, işgal rejimine bağlı bir grup F16 savaş uçağı bugün (9 Aralık Salı) sabah aniden Gazze semalarında belirip defalarca tur attı. Zaman zaman alçak uçuşlar da yapan uçaklar halk arasında paniğe neden oldu.

Geçen Temmuz ayında Gazze’ye karşı büyük bir savaş başlatan işgal rejimi Gazze’yi yerle bir etmişti. Karadan, denizden ve havadan 51 gün Gazze’yi vuran ve tonlarca füze, bomba ve mermi yağdıran işgal güçleri 2163 kişiyi şehit etmiş, on binden fazlasını yaralamış ve on binlerce evi de yıkmıştı.

Savaşın ardından sağlanan ateşkesi sık sık ihlal eden işgal güçleri, bazen savaş uçaklarıyla Gazze semalarına tur atarken, bazen sınır bölgesinde bölge ahalisine ateş açıyor ve bazen de denizde balıkçılara saldırıp teknelerine el koyuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.