Siyonist İşgalciler Yaralı Genci Şehit Eden İşgal Askeri İçin Kampanya Başlattı

  • 28 Mart 2016
  • 739 kez görüntülendi.
Siyonist İşgalciler Yaralı Genci Şehit Eden İşgal Askeri İçin Kampanya Başlattı

İşgal rejiminde fanatik sağcılar, El-Halil kentinde geçtiğimiz Perşembe günü Filistinli bir genci yerde yaralı yatarken başına ateş ederek şehit eden işgal askerine destek gösterileri düzenleyerek, söz konusu askerin sadece görevini yerine getirdiğini öne sürüyor.

El-Halil’in Tel Er-Remide Mahallesi sakinlerinden hukukçu İmad Ebu Şemsiyye, Perşembe günü sabahı aynı mahallede şehit olan 22 yaşındaki Abdülfettah Eş-Şerif’in işgal askeri tarafından başına ateş edilerek yargısız infaz edilmesini görüntülemeyi başarmıştı.

Tel Aviv’de ve El-Halil kentinde Yahudi yerleşimcilerin yaşadığı bölgelerde caddelere Filistinli yaralı genci şehit eden işgal askeri hakkında soruşturma açılmasını protesto eden ve İsrail Genelkurmay Başkanı ile Başbakan Netanyahu’yu istifaya davet eden afişler asıldı.

İsrail solu, Filistinli genci katleden işgal askerinin fanatik sağa mensup olduğunu ve geçmişte de Filistinlilere yönelik terör eylemlerini desteklediğini ortaya çıkardı.

İsrail sağı ise işgal askeri hakkında açılan soruşturmanın kapatılması çağrısında bulunurken, işgal hükümetinden ve işgal ordusundan askeri savunmalarını istedi.

İşgal rejimi parlamentosu Knesset üyelerinden bazıları söz konusu işgal askerini savunan açıklamalar yaparken, sosyal paylaşım sitelerinde de askerin serbest bırakılması için kampanyalar başlatıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.