Siyonist İsrail ​Güçleri Bu Sabah Batı Yaka ve Kudüs’te 23 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 02 Kasım 2016
  • 1.826 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail ​Güçleri Bu Sabah Batı Yaka ve Kudüs’te 23 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri bu sabah (2 Kasım Çarşamba) erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine baskınlar düzenleyerek 23 Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal ordusunun konuyla ilgili yayınladığı raporda, işgal güçlerinin aranan 14 Filistinliyi gözaltına aldığı, gözaltına alınanlardan 11’inin işgal askerlerine ve Yahudi yerleşimcilere yönelik direniş eylemlerine katıldıkları öne sürüldü.

İşgal ordusunun raporunda ayrıca, işgal güçlerinin Nablus’ta gerçekleştirdiği aramalar sırasında silah ve mühimmat ele geçirildiği iddia edildi.

Quds Press Haber Ajansı ise Batı Yaka ve Kudüs’te gözaltına alınanların sayısının işgal ordusunun bildirisinde bahsedilen 14 kişi dahil 23 kişi olduğunu belirtti.

Bu arada, Beytlahim’in güneyindeki Ed-Dehişe Mülteci Kampı’nda bu sabah işgal güçlerinin baskını üzerine çatışma çıktığı kaydedildi.

Nablus kentinin kuzeydoğusundaki Ayn Şibli beldesine işgal ordusunun bu sabah tanklarla ve zırhlı araçlarla baskın düzenlediği ve işgal ordusunun bölgede tatbikat yapacağının tahmin edildiği bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.